Lebet


ETIAS pikeun Warga AS

Sakitu seueur wisatawan ti Amérika Serikat ngadatangan Uni Éropa unggal taun. Aya seueur pisan anu tiasa ditingali di sana sareng ngumbara di Éropa mangrupikeun impian anu seueur anu dipikacinta. Ayeuna, palancong ti Amérika Serikat henteu kedah kéngingkeun visa pikeun lebet ka Zona Schengen di UÉ. Salaku ti 2021, sanajan, éta bakal robih. Dina waktos éta, pejabat bakal meryogikeun visa ETIAS kanggo warga AS. Kieu anu peryogi kauninga wisatawan ngeunaan kéngingkeun dokuméntasi ieu dina urutan.

Warga Amérika layak pikeun ETIAS

Applying for the ETIAS

Kéngingkeun visa ETIAS kedah gampang pikeun warga Amérika Serikat. Aplikasi na sayogi online, peryogi henteu langkung ti 10 menit, sareng ngan ukur biaya 7 Euro. Éta moal nempatkeun kedok dina jadwal saha waé sareng buku saku na. Salaku tambahan, kéngingkeun visa ETIAS pikeun warga Amérika Serikat ngan ukur peryogi gaduh paspor. Teu aya dokuméntasi sanésna.

Aplikasi visa ETIAS naroskeun:

● Inpormasi kawarganagaraan
● Inpormasi kontak, kalebet alamat fisik, nomer telepon, sareng alamat email
● Data pribadi sareng biometrik, sapertos nami, tempat kalahiran, ulang taun, jst.
● Pendidik atikan sareng pangalaman damel
● Nagara-nagara di UÉ, sareng khusus di Zona Schengen, anu ngumbara ngarencanakeun didatangan
● Inpormasi latar, kalebet inpormasi ngeunaan tangkepan sareng / atanapi kagiatan kriminal, kali anu ditingalkeun atanapi diasingkeun ti nagara sanés, afiliasi politik sareng anu sanés, sareng waktos anu ngumbara di nagara-nagara dimana aya perang atanapi kerusuhan

Kaseueuran waktos, visa ETIAS pikeun warga Amérika Serikat bakal langsung disatujuan. Upami ieu henteu kajantenan, pelamar biasana nguping deui visa na dina waktos 96 jam, sanaos prosésna tiasa dugi ka dua minggu kanggo resolusi lengkep. Wisatawan kedah ngantunkeun seueur waktos antara aplikasi visa sareng tanggal perjalanan pikeun mastikeun yén aranjeunna ngagaduhan visa ETIAS pikeun warga Amérika Serikat sateuacan aranjeunna angkat ka bumi.

Iinditan ka Éropa sareng ETIAS

Visa ETIAS bakal dihijikeun sareng paspor sareng bakal sayogi sacara éléktronik nalika dokumén éta discan ku pejabat imigrasi nalika asup ka Uni Éropa. Hal ieu ngajantenkeun ngumbara ka Éropa nganggo visa ETIAS gampang, sabab wisatawan henteu kedah nyandak salinan dokuméntasi ieu.

Visa ETIAS sah dugi ka tilu taun, sanaos bakal kadaluarsa nalika paspor AS kadaluarsa upami éta kajantenan munggaran. Éta ngamungkinkeun saloba éntri sakumaha anu dipikahoyong ku pengunjung dina jangka waktu éta, sanaos ngan ukur ngamungkinkeun para pelancong tetep salami 90 dinten ti waktos 180 dinten mana waé.

Wisatawan kedah lebet Éropah ngalangkungan nagara anu didaptarkeun dina aplikasi ETIAS atanapi aranjeunna peryogi visa ETIAS anu misah. Upami aplikasi ditolak, aranjeunna bakal dicarioskeun alesanna sareng langkung ti saprak wilujeng ngalamar deui.

Visa ETIAS pikeun warga Amérika Serikat dirancang pikeun ngajantenkeun perjalanan di Éropa aman sareng aman pikeun sadayana anu aya. Kaseueuran pelamar bakal mendakan yén éta henteu ngahambat rencana perjalananana pisan!
Tuturkeun Kami

gambaran